lub 
 aby uzyskać dostęp do darmowych materiałów.

Wszystko zaczęło się od ForRest Projekt.

W kwietniu 2020 r. borykając się z pandemią postanowiliśmy nie tylko pracować na rzecz firmy, w której pracowaliśmy, ale również dla innych przedsiębiorstw gastro-świata. Zebraliśmy partnerów i konsultantów. W ciągu dwóch tygodni uruchomiliśmy stronę i skierowaliśmy naszą ofertę do potrzebujących wsparcia firm. Pomagaliśmy w zakresie optymalizacji procesów, restrukturyzacji kosztów, wypracowaniu nowej oferty czy komunikacji. Przez trzy miesiące pracowaliśmy pro-bono i pomogliśmy ponad 200 przedsiębiorcą zmagających się ze skutkami kryzysu.

Stworzyliśmy grupę osób, która sprawiła, że przynajmniej części branży gastronomicznej było łatwiej. Nie było prosto, ale wsparło nas wiele osób, bez których tej projekt by się nie powiódł. Poniżej prezentujemy naszych głównych partnerów.

Założyciele ForRest Projekt.

Marcin Koch

Marcin Koch - warszawski restaurator. Studiował ekonomię na Uniwersytecie Ekonomicznym w Krakowie oraz zarządzanie na Uniwersytecie Jagiellońskim. Absolwent paryskiej Le Cordon Blue. Ukończył program “Professional Post-Graduate Diploma in Marketing” na The Chartered Institute of Marketing. Oprócz znajomości branży gastronomicznej ma wieloletnie doświadczenie w pracy jako manager w firmach międzynarodowych, głównie w obszarze sprzedaży i marketingu. W swojej pracy za kluczowe uważa “myślenie marketingowe”, które jest tym co decyduje o sukcesie pomysłu.

Hanna Dąbrowska - Konsultant i praktyk w zarządzaniu pracownikami z 25 letnim doświadczeniem gastronomicznym. Absolwentka studiów podyplomowych z zarządzania na SGGW oraz filologii polskiej na Uniwersytecie Warszawskim. Jest wsparciem dla powstających i działających już projektów gastronomicznych. Zawsze blisko klienta. W ostatnim czasie jej głównym projektem jest rozwój nowej marki na rynku usług cateringowych. Jej entuzjazm do pracy równoważy rozsądek w szukaniu optymalnych rozwiązań.

Magda Pyszczek - W branży gastronomicznej zajmuje się kosztami i optymalizacją produkcji. Na stałe związana z firmą Food Bazar. Absolwentka studiów doktoranckich na Wydziale Finansów Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie oraz Wydziale Filozoficznym Uniwersytetu Jagiellońskiego. Ukończyła również podyplomowe studia z zakresu zarzadzanie zasobami ludzkimi oraz mediacje na Akademii Górniczo Hutniczej. Tworzy skuteczne narzędzia do analizy i kontroli finansowej. Doskonale łączy humanistyczne wykształcenie z badawczym zacięciem. Uwielbia skomplikowane i trudne zadania do rozwiązania, świetnie porusza się w gąszczu skomplikowanych przepisów. Magdy pasją oraz drugą profesją jest osteopatia zwierząt. Więcej o Magdzie znajdziesz na jej stronie. Sprawdź koniecznie.

Partnerzy:

Uzyskaj dostęp do wartościowych treści dostępnych tylko dla osób zalogowanych. Zapisz się do newslettera.

Aby zapisać się na newsletter i otrzymać bezpłatny poradnik należy się zarejestrować. Rejestracja jest bezpłatna i da Ci również dostęp do innych darmowych materiałów. Po wypełnieniu formularza otrzymasz od nas email z linkiem aktywacyjnym, w który należy kliknąć. Jeśli nie otrzymasz wiadomości w ciągu 5-ciu minut, sprawdź folder SPAM.
Polityka prywatności strony marcinkoch.pl

Marcin Koch
penciluser